INAUGURACIÓ DEL CURS 2019-20

17/09/2019

Aquest dissabte volem celebrar que comencem un nou curs al Centre Cívic de Porqueres amb un tastet de tallers familiars i actuacions en directe. La jornada inaugural del curs 2019-20 del Cívic vol ser un espai de trobada familiar per compartir un matí fent un tastet d'alguns dels tallers familiars i infantils que hi haurà aquest curs al Cívic i comptarem també amb un mini concert de Cor de Porcs, un projecte que busca noves veus, i l'actuació de Pitus i Flautes Original Band formada pels professors de l'Escola de Música Pitus i Flautes que enguany estarà a Porqueres oferint formació musical.

 

PROGRAMA:

A partir de les 11h fins les 12:30 h · TASTET DE TALLERS INFANTILS I FAMILIARS

Sessions de 30 minuts cada taller. Hi haurà 3 torns: a les 11 h, a les 11:30h i a les 12h. Els tallers són lliures i gratuïts per a tothom. Recomanat per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Arts plàstiques: En aquest taller posarem a prova la vostra creativitat i elaborarem un porta monedes o targeter a partir de material reciclat. Si vols, pots portar un bric i li donarem una nova vida fent una cartera per aquest nou curs.

Street dance – Hip Hop: Vine a prendre els passos bàsics d’una coreografia d’Street dance – Hip hop . Veuràs que aprendràs sense problema i que utilitzaràs l’expressió corporal per aconseguir un major coneixement del ritme i del teu cos. Anima els teus papes a ballar!

Ioga: Sabies que la pràctica d’aquesta disciplina en família ajuda a obrir un nou canal de comunicació entre pares i fills, i també reforça el de la parella? Veniu a provar-ho! 

A  les 11:30 h · Mini concert de COR DE PORCS

A les 12:15 h · Actuació de PITUS I FLAUTES ORIGINAL BAND

Actualitat

PLANTES SILVESTRES. LA FLORA LOCAL OBLIDADA · Exposició participativa

27/09/2019

Aquest divendres 4 d’octubre a les 19 h el Centre Cívic de Porqueres presenta una exposició participativa i un programa d'activitats complementàries al voltant de la flora local. La mostra expositiva ha estat comissariada per Marisa Benavente i Pilar Herrera, compta amb les il·lustracions de Marta Bellvehí i disseny expositiu de Marta Montenegro. “Plantes silvestres. La flora local oblidada” té com objectiu treure de l’oblit els usos tradicionals de la flora local i recuperar un coneixement ancestral que es relaciona de manera més sostenible amb el seu...

OFERTA! OFERTA! OFERTA!

29/08/2019

Setembre és sinònim de nous començaments, de bons propòsits i motivacions. I com cada any, el nou curs del Cívic t’ofereix una programació molt variada perquè passis el trastorn postvacances el més ràpid possible. Aconsegueix la revista del Cívic, tria i remena els tallers que més t’agradin entre totes les propostes i passa un curs inoblidable! Cistelleria, llengua de signes, euskera, twerking, taitxí, edició de vídeo, ioga, escalada, arts escèniques, màgia, lindy hop, percussió africana,...  i moltíssims més!   El Centre Cívic de...

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR