EL RELAT COMPARTIT

23/04/2020

SANT JORDI CONFINAT

Costa d’imaginar un Sant Jordi sense les parades de roses i llibres als carrers. Però podem celebrar Sant Jordi malgrat el confinament.

Des de l'Ajuntament de Poqueres hem preparat una jornada amb activitats per a totes les edats perquè no perdem l'esperit d'aquesta festivitat!

I des del Centre Cívic de Porqueres et proposem crear i narrar una història col·lectivament. 

Com? Una història col·lectiva? Què és això? On m'haig d'apuntar? Què haig de fer? Com funciona?... Segeuix llegint que t'ho expliquem en detall.

Com ho farem?

1. La Valentina Planas de La Incorrecta ens proposa l'inici del relat, situat al Cívic, després d'una nit de Rere el teló. Pots veure el seu vídeo aquí: https://vimeo.com/410678801.
2. Si vols participar-hi, t'has d'inscriure omplint aquest formulari: (Places exhaurides)
3. Un cop passat el període d’inscripcions (del 23 al 29 d'abril), organitzarem els participants i els hi donarem un ordre de participació per sorteig, un termini de presentació i el nombre aproximat de paraules que poden escriure.
4. Cada participant haurà de gravar un vídeo amb el seu text original. La història s’anirà construint a mesura que els participants vagin afegint la seva part del relat. I així construirem la nostra història de Sant Jordi confinada!

Entre tots els participants sortejarem un lot de productes de La Incorrecta.

Si tens dubtes pots escriure'ns a info@centrecivicporqueres.cat
Límit de participants: 20 persones

 

Actualitat