Carnestoltes de Porqueres

El carnestoltes de Porqueres tindrà un canvi de format, de data i de recorregut

Finalitzat
Divendres 14 de febrer | 17:00 h

Sortida: Plaça Major
Arribada: Centre Cívic de Porqueres

El mes de febrer es celebra el Carnestoltes a la Comarca del Pla de l’Estany i el municipi de Porqueres ho farà amb novetats importants. Enguany tindrà un canvi de format, de data i de recorregut.

Fins ara, el carnestoltes de Porqueres es celebrava el diumenge al migdia, un dia després de la rua que es fa a Banyoles. El canvi de plantejament, és traslladar la celebració de Porqueres al divendres a la tarda per tal que les escoles del Frigolet i l’Entorn puguin presentar oficialment les seves carrosses al mateix municipi.

La concentració de carrosses i comparses serà a la Plaça Major, amb un berenar i xocolatada abans de l’inici de la rua a càrrec del casal de la gent gran de Porqueres. La rua s’iniciarà a la Plaça Major de Porqueres i arribarà al Centre Cívic. En aquest punt es farà la presentació de les dues carrosses i ball de les comparses i s’acabarà amb un ball de fi de festa amb el Dj. Cinto.

El consistori i les associacions de mares i pares d’alumnes de les dues escoles del municipi han arribat un acord en el canvi de format amb la voluntat de donar més entitat a la celebració i adaptar-se a les necessitats de les AMPA.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR