IL·LUSTRACIÓ INFANTIL

Imaginació i emoció

Inscriu-te

Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Preu: 45 € al mes / 128 € al trimestre
Places: 10
Lloc: Taller

Material no inclòs.

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

Vet aquí un gos, vet aquí un gat, i aquesta història ja s’ha il·lustrat! En aquest taller dibuixaràs històries i t’ajudarem a trobar el teu estil propi. Aprendràs a expressar-te a través de la il·lustració i a transmetre emocions. Ei, i no et preocupis si creus que no saps dibuixar prou, et demostrarem que vas equivocat: es poden crear obres d’art amb personatges molt treballats o bé amb personatges bàsics, amb tècniques refinades i complexes, però també amb colors plans o perspectives distorsionades. Al llarg del taller, s’aniran fent exercicis pràctics de diferents nivells de dificultat que serviran per elaborar un book final.

Pintor, escultor, escenògraf, dissenyador, il·lustrador infantil... En Xavier Vilagut és llicenciat en Belles Arts i ha treballat com a professor a la Universitat de Barcelona, a l’Escola d’Art d’Olot, a l’Escola Esbós de Disseny de Barcelona i a La Bullidora de Girona. Actualment, imparteix classes d’il·lustració i còmic a l’Escola Joso. L’experiència, la trajectòria i el talent artístic d’aquest professional, t’ajudaran a descobrir i a treure l’il·lustrador que portes dins.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR