Bajau · Cia Ponten Pie

TEATRE FAMILIAR

Finalitzat
dissabte, 13 d’abril | 12:00 h

Edat recomanada: a partir de 4 anys
Durada: 35 min
Preu: 5€

Autoria: Sergi Ots i Mariona Moya
Direcció: Sergi Ots
Intèrprets: Natàlia Méndez i Borja Nieto
Música: Joel Condal i Marcel Fabregat (Eslàstica)
Espai escènic: Jordi Dorado, Carles Piera i NAFKA
Vestuari: Marcel Bofill i Nahoko Mahesima
Il·luminació: Mariona Moya i Sergi Ots
Producció: Ponten Pie

Compartir

“Un espectacle visual i poètic que posa en valor l’aigua com a element essencial”

NOMINAT A MILLOR ESPECTACLE PER A PÚBLIC INFANTIL, JUVENIL O FAMILIAR ALS PREMIS MAX 2023.

La nostra primera cèl·lula com a humà es desenvolupa dins d’una membrana plena d’aigua. Allí ens creixen els peus, els braços, les ungles. El nostre cor batega per primera vegada. Allí dins ens creix el pèl, l’estómac i tenim el nostre primer singlot. Envoltats d’aigua comencem a sentir i obrim els ulls per primera vegada. Generalment sent allí dins ens bategen, ens volen, ens alimenten i ens acaronen. Per què llavors no viure en l’aigua?

Tenir la boca seca és el senyal inequívoc que el nostre entorn és l’equivocat i vivim en un medi que no ens correspon. O això és el que nosaltres hem cregut per a deixar volar la imaginació d’aquesta dramatúrgia.

Aquest espectacle és una fantasia visual on a través dels objectes, el cos i, la recerca sobre l’element aigua com un intèrpret més en escena, transita per un diàleg intern d’algú que es qüestiona el seu origen com a espècie, el seu entorn i el seu cos, desitjant ser allò que sistemàticament li han negat.
Tinc set, tinc la boca seca, vull aigua, vull ser peix, vull ser aigua.

Ponten Pie és una companyia creada i dirigida per l'actor Sergi Ots. Ponten Pie neix amb l'objectiu de buscar una interpretació i una posada en escena inusuals i diferents en els seus projectes, intentant arribar al públic d'una manera particular implicant-lo directament en la història que assisteix. Sota l'autoria de les seves pròpies creacions, la potent estètica visual en els seus escenaris funciona de manera molt detallada. En el mateix sentit, busquen en els actors una veritat particular, tant en el text com en el cos, convertint cada peça en un petit món real i autèntic. 

* L’aigua que s’utilitza en aquest espectacle es guarda en un dipòsit perquè pugui ser reutilitzada per la brigada de parcs i jardins que fa el manteniment al municipi. 

Dissabte
13
abr
12:00 h
 
Des de
5 €
Finalitzat