MA SOLITUD

TEATRE VISUAL I D’OBJECTES

Finalitzat
divendres, 23 de febrer | 19:30 h

Sessions a les 19.30 h i a les 21 h

Direcció i interpretació: Guillem Albà
Creació i dramatúrgia: Joan Arqué, Sergio Martínez, Guillem Albà
Música: Pep Pascual
Ajudant de direcció: Sergio Martínez
Assessoria en manipulació: Zero En Conducta
Visió externa: Carla Tovías
Construcció: L’Estaquirot Teatre i Alfred Casas
Vestuari: Nídia Tusal
Director tècnic: Oriol Ibáñez
Ajudant de producció: Anna Castañé
Direcció de producció i management: Blai Rodríguez
Distribució estatal i internacional: Marta Riera

Compartir

“El retorn de Guillem Albà als seus orígens” 

PREMI AL MILLOR ESPECTACLE DE PETIT FORMAT A FETÉN 2023
PREMI A LA MILLOR INTERPRETACIÓ A LA FIRA DE TITELLES DE LLEIDA 2023

Guillem Albà torna a les seves arrels amb un nou espectacle que aplega el seu univers visual amb una experiència col·lectiva. En un format íntim i durant vint-i-cinc minuts de viatge, Ma solitud ens dona la mà per un recorregut que va de la comèdia a la poètica a través dels titelles i la comicitat. 

En aquest espectacle, Albà redueix el seu cosmos creatiu a l’essència del seu art i ens proposa una experiència teatral i col·lectiva de proximitat en què les mans són el punt de partida. Aquesta part del cos que ens connecta amb la comunitat i ens retorna a allò tangible. Un homenatge a les mans i a tot allò que han creat perquè no quedin oblidades entre tecles, pantalles i l’acumulació d’informació d’avui dia. Una experiència singular per recordar la importància del que és humà, senzill i compartit. Un espectacle d'humor i emoció artesanal per a pocs espectadors.

Guillem Albà, deixeble de Jango Edwards, és un pallasso, actor, director de teatre i presentador de televisió. És fill de titellaires i va estudiar música i teatre. El 2006 va fundar la seva pròpia companyia. El 2014 va arribar el seu primer gran èxit, Marabunta, estrenat a la FiraTàrrega, i que va girar durant més d'una dècada per tot el món. El següent espectacle, Pluja, creat en col·laboració amb Clara Peya, va recuperar el to intimista i poètic de Trau, i les obres següents, Calma! i Jaleiu, van esdevenir una síntesi perfecta de les seves creacions fins aleshores: poètica, humor i música en directe a parts iguals.

Divendres
23
feb
19:30 h
 
Des de
10 €
Finalitzat