RESTART PARTY

Això al poble no li agradarà

Finalitzat
divendres, 2 de juny | 16:00 h

Si vols reparar algun aparell omple el formulari que trobaràs a: https://restartersbcn.info/

Amb la col·laboració de “reparadors” locals i l’Associació Restarters BCN. Aquesta activitat és possible gràcies a la complicitat de Blanca Callén cofundadora de l’Associació Restarters BCN.

Compartir

Tens el túrmix espatllat i no saps com arreglar-lo? L'aspiradora ja no aspira res? Vols arreglar la torradora en comptes de comprar-te'n una altra? La Restart Party està aquí per ajudar-te!

Una Restart Party és un esdeveniment públic en el qual voluntaris amb habilitats tècniques ajuden les persones assistents a aprendre a reparar els seus aparells elèctrics i electrònics espatllats. L’ambient és relaxat, lúdic, comunitari, de manera que les persones que esperen a que les atenguin poden picar o prendre alguna cosa, conversar entre elles o conèixer més coses sobre el projecte. L’objectiu d’una Restart party és que les persones assistents prenguin consciència que els aparells es poden reparar i de com de fàcil pot arribar a ser en alguns casos allargar la vida dels nostres dispositius. Sensibilitzar-se, per tant, del gran estalvi econòmic i ecològic del qual en podem ser responsables.

Aquesta iniciativa ha estat ideada per Restarters Barcelona, un col·lectiu informal que vol impulsar alternatives a l’obsolescència programada i la reapropiació de coneixements tecnològics. Inspirats per l’experiència de Restart Project, aquest col·lectiu sorgeix amb el propòsit d’activar i promoure l’autoorganització de Restart Parties als  diferents barris de Barcelona. Per això es tracta d’un grup obert a la participació de qualsevol persona interessada en aquesta activitat, i el seu màxim desig és ‘contagiar’ altres persones i grups fins a convertir-se en un moviment.

Aquesta activitat forma part del festival d'arts vivies a comarques gironines Això al poble no li agradarà. Pots consultar tota la programació aquí.

Divendres
02
jun
16:00 h
 
Gratuït
Finalitzat