UN SEGUNDO BAJO LA ARENA

TEATRE VIVENCIAL

Comprar
10 €
diumenge, 7 de maig | 18:00 h

La funció es realitzarà a l'exterior de l'Estudi Taller Carles Fontserè

Idea: Col·lectiu Desasosiego (Àlex Solsona, Carla Coll i Camille Latron)
Dramatúrgia: Àlex Solsona, Carla Coll i Federico García Lorca
Direcció escènica: Àlex Solsona
Direcció d’actors: Pau Serés
Espai i il·luminació: Camille Latron
Interpretació: Carla Coll, Camille Latron, Pol Toro i Gaspar Corts
Espai sonor: Gaspar Corts
Producció executiva: Pau Caselles
Fotografia: Maria Alzamora
Coproducció: Suport a la creació de Fira Tàrrega

Amb el suport de: Festival Z, Ajuntament de Girona, Ajuntament de Figueres, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Nau Ivanow

Compartir

“Un ritual per celebrar l’amor i el pas del temps”

PREMI MORITZ 2022 · MILLOR ESTRENA DE CARRER A FIRA DE TÀRREGA

Tres de les convidades i un dels músics del casament entre El Novio i La Novia han quedat atrapats al banquet, esperant la tornada de la resta de convidats, que han marxat degut a un seguit de contratemps. Entre trossos de pastís, flors seques i espelmes gastades narren el que ha passat a un públic que esdevé convidat de la celebració.

Un segundo bajo la arena és un espectacle a l’aire lliure que mescla teatre i música en directe a partir de l’argument de Bodas de sangre de Federico García Lorca. Un espectacle plantejat com una experiència en la qual el públic es converteix en un nou convidat que permet reprendre la celebració interrompuda i concloure el ritual. En aquest espectacle es desdibuixen les línies que separen públic i intèrprets, de manera que totes seiem a les taules d’aquest banquet nupcial, xerrem, brindem i compartim un vespre a la fresca.

Col·lectiu Desasosiego va néixer arran d’un projecte acadèmic a l’Escola Universitària ERAM de Girona a partir de l’obra Bodas de sangre de Federico García Lorca. Tres dels integrants del nucli originari decideixen continuar amb el projecte i crear el Col·lectiu Desasosiego: Camille Latron, Àlex Solsona i Carla Coll, amb la col·laboració en aquesta peça de Gaspar Corts.

Diumenge
07
mai
18:00 h
 
Des de
10 €

Activitats relacionades

LOCO AMORIS
TEATRE
dv. 14.04.23 | 20:30 h
Arts escèniques
MOMI MAIGA
MÚSICA
dv. 05.05.23 | 20:30 h
Arts escèniques