LOCO AMORIS

TEATRE

Finalitzat
divendres, 14 d’abril | 20:30 h

Dramatúrgia: Pablo Macho Otero
Direcció: Pau Roca
Intèrprets: Pablo Macho Otero i Emma Arquillué
Ajudant de direcció: Clara Mata de la Barata
Escenografia: Yaiza Ares
Producció: Mola Produccions
Disseny de so i il·luminació: Uriel Ireland
Disseny de moviment: Alba Sáez
Distribució: Sarah Martínez

Compartir

“Per què seguim junts estant separats?”

PREMI BUTACA 2022 COM A ACTRIU REVELACIÓ A EMMA ARQUILLUÉ PER ROMEU I JULIETA

L’amor no és un estat. És un lloc. Enamorar-se és trobar-se i coincidir en aquest lloc. Sona abstracte, però és un lloc concret que no habitem nosaltres, sinó que ens habita, que s’obre dins nostre. Per això ens sentim tan grans quan ens enamorem. I a la vegada tan petits. Perquè d’alguna manera entrem al lloc que s’ha obert dins l’altre. Aquesta sensació a l’estómac, que alguns anomenen “papallones”, és vertigen davant la immensitat d’un lloc desconegut. D’alguna manera som la suma de totes les persones que hem estimat, no? El lloc de l’amor som nosaltres.

Una parella. Tu i Jo. Jo me’n vaig a estudiar a París. Tu et quedes a Barcelona. Decidim seguir amb la relació malgrat la distància. Però, com continuar sent nosaltres, si tu i jo no estem junts? Qui més qui menys ha viscut, està vivint o viurà una relació a distància: la soledat, la impotència, l’eufòria dels retrobaments i la sensació que el millor lloc del món és una persona. Loco Amoris porta a l’escenari l’essència d’aquestes vivències, buscant l’humor en l’amor, l’absurd dels malentesos i la bellesa de les situacions doloroses.

Aquest projecte neix d’un impuls creatiu arran d’una realitat compartida, una relació a distància, i d’un curs a la Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia amb el dramaturg uruguayà Sergio Blanco. Els dos intèrprets de l’obra, Emma Arquillué i Pablo Macho Otero, van viure en primera persona aquesta situació. Partint d’aquesta vivència, el projecte porta la reflexió cap a un lloc tan ampli com és l’amor en el segle XXI.

Divendres
14
abr
20:30 h
 
Des de
10 €
Finalitzat