LA REBOTIGA

La Remoguda

Finalitzat
divendres, 31 de març | 17:00 h

A fora l’escola L'Entorn

Aquesta activitat es du a terme amb la complicitat i col·laboració de l’AFA de l’escola L’Entorn.

Compartir

Mercat d’intercanvi de roba
El mercat d’intercanvi de roba de segona mà és un espai que té per objectiu la reutilització de la roba, allargar-ne la vida per evitar que esdevingui un residu quan encara és útil, promoure el consum responsable de la roba i la moda i crear consciència sobre aquest tema. 

La roba estarà classificada per edats i cadascun dels infants tindrà un tiquet (o diversos en funció del volum de roba que hagi donat) que podrà intercanviar per una peça de roba que l’alumnat haurà portat a l’escola L’Entorn durant les setmanes prèvies. Només es podrà participar al mercat d’intercanvi si es porten peces de roba que compleixin la normativa que es farà arribar a les famílies.

 

La Remoguda és una programació de tallers i activitats que reflexionen al voltant d’un tema sobre el qual es necessita posar atenció amb la voluntat de remoure la consciència i contribuir a transformar una mica la nostra comunitat.

La primera edició està dedicada a la petjada de carboni que deixem tots nosaltres i com podem reduir-la, per fer de Porqueres un poble amb una PETJADA + VERDA.

Divendres
31
mar
17:00 h
 
Finalitzat