TIPS PEL CANVI

La Remoguda

Finalitzat
dimecres, 29 de març | 19:00 h

Al Centre Cívic de Porqueres
Activitat gratuïta fins a completar aforament

Compartir

Xerrada - taller
En les últimes dècades hem augmentat exponencialment la generació de residus. En paral·lel, però, la consciència ecològica cada vegada és més present en la nostra població. Per tant, ens trobem davant d'una problemàtica que hem de solucionar. Les mesures que s'han de prendre cal que siguin globals; ara bé, s'ha de passar també a l'acció individualment. En aquest taller analitzarem què podem fer a casa nostra per generar el mínim de residus possibles i dur un estil de vida més sostenible. Veniu, no us quedeu a casa. Entre totes i tots canviem la manera de consumir!

Al compte d’Instagram de TIPS pels tips @tipspelstips ens donen consells per reduir residus i fer un món més sostenible. La Irene Gironès, una de les seves responsables, ens explicarà algun dels tips que podem tenir en compte per anar treballant cap al residu zero i portar un estil de vida més sostenible.

 

La Remoguda és una programació de tallers i activitats que reflexionen al voltant d’un tema sobre el qual es necessita posar atenció amb la voluntat de remoure la consciència i contribuir a transformar una mica la nostra comunitat.

La primera edició està dedicada a la petjada de carboni que deixem tots nosaltres i com podem reduir-la, per fer de Porqueres un poble amb una PETJADA + VERDA.

Dimecres
29
mar
19:00 h
 
Finalitzat