RECEPTES AL RESCAT

La Remoguda

Finalitzat
dimarts, 28 de març | 17:30 h

Inscriu-te

A la biblioteca Carles Fontserè
Edat recomanada per al taller: de 6 a 11 anys

Compartir

Presentació del llibre il·lustrat i taller familiar 
A càrrec de Marina Montenegro, il·lustradora i coautora del llibre

Un llibre de receptes amb el qual els infants poden aprendre a cuinar alhora que prenen consciència de la petjada ecològica que produïm a la cuina. A través de pàgines molt pedagògiques i visuals, es parla de recursos com els productes de temporada i de proximitat, es fa una introducció a l'ecologisme molt visual i entenedora i es dona una explicació sense dramatismes sobre les conseqüències d'un consum irresponsable. És el vostre llibre de cuina respectuosa amb el planeta.

En el taller “La globalització i el seu impacte” aprendrem la importància d’utilitzar productes de temporada i de proximitat de manera dinàmica, divertida i entenadora.

 

La Remoguda és una programació de tallers i activitats que reflexionen al voltant d’un tema sobre el qual es necessita posar atenció amb la voluntat de remoure la consciència i contribuir a transformar una mica la nostra comunitat.

La primera edició està dedicada a la petjada de carboni que deixem tots nosaltres i com podem reduir-la, per fer de Porqueres un poble amb una PETJADA + VERDA.

Dimarts
28
mar
17:30 h
 
Finalitzat