NETEGEM DE RESIDUS LA LLERA DEL TERRI

La Remoguda

Finalitzat
dissabte, 25 de març | 10:30 h

A l’església de Mata

*La brigada municipal facilitarà eines i material, però és recomanable que tothom porti guants, botes i estris per recollir brossa amb seguretat.

Compartir

Brigada de neteja comunitària
El Terri rep gran part de l’aigua dels canals de sortida de l’estany de Banyoles i també de les aigües pluvials de la zona est de la ciutat; quan les pluges són abundants arrossega part de les aigües residuals cap al riu i la seva llera. Aquest fet no seria preocupant si no es llancés material no degradable pel vàter. Si fem un recorregut per la via verda del Terri veurem, malauradament, els residus que s’hi aboquen (tovalloletes, material sanitari i higiènic, roba...) i tot tipus d’abocaments que fan que tinguem una llera del riu en un estat deplorable. Amb aquesta brigada volem reivindicar que s’emprenguin accions per evitar que es llencin residus al Terri, conscienciar la població del que passa si llencem el que no toca al vàter i, sobretot, reclamar un riu net i ple de vida.

Amb tota la brossa que recollim farem una intervenció escultòrica a la plaça Major.

 

La Remoguda és una programació de tallers i activitats que reflexionen al voltant d’un tema sobre el qual es necessita posar atenció amb la voluntat de remoure la consciència i contribuir a transformar una mica la nostra comunitat.

La primera edició està dedicada a la petjada de carboni que deixem tots nosaltres i com podem reduir-la, per fer de Porqueres un poble amb una PETJADA + VERDA.

Dissabte
25
mar
10:30 h
 
Finalitzat