CASAL ARTÍSTIC DE SETMANA SANTA

Just4Kids amb Carolina Conde

Finalitzat
Del dl. 03.04.23 al dj. 06.04.23 | 09:00 h

Inscriu-t'hi!

Dates: Del 3 al 6 d'abril
Horari: 9 a 13 h. No hi haurà servei de carmanyola per dinar.
Edats: Per infants de 3 a 9 anys.
Preu: Tots els dies: 75 € | Un dia: 20 €

Compartir

Seguint el treball i essència de pedagogies actives com són MontessoriReggio Emilia, Waldorf, en aquest casal hi trobareu propostes artístiques d'art de procés, instal·lacions lúdiques, artístiques i experimentals i també sortides a la natura.

Propostes artístiques d'art de procés on crearem aprenent a donar importància al procés de creació i no al resultat final amb diversitat de materials i eines que no estan pensades en un principi per crear, fomentant l'autoaprenentatge i la creativitat dels infants.

Instal·lacions lúdiques on jugarem posant èmfasi en el joc desestructurat, amb peces soltes, on els infants interpreten el que els envolta i interactuen amb el material de manera simbòlica. Desconstruir, utilitzar, experimentar, tocar i transformar per a tornar a construir, donant nous significats als objectes i a la relació entre ells i el joc. Propostes amb diferents materials naturals, reciclats, amb llum negra...

Instal·lacions artístiques i experimentals, pensades i cuidades, amb una estètica que convida al joc lliure, a experimentar, a sentir, a moure's... a deixar-los senzillament ser.

Encara us ho esteu pensant? Us esperem!

Dilluns
03
abr
09:00 h
 
Finalitzat
Dimarts
04
abr
09:00 h
 
Finalitzat
Dimecres
05
abr
09:00 h
 
Finalitzat
Dijous
06
abr
09:00 h
 
Finalitzat
Activitats relacionades
Actual
IOGA AERI I ACROBÀCIA
Nyic-nyec, nyic-nyec
COMPARTEIX EN FAMÍLIA!