EL TEMPS DE LES TORTUGUES

Teatre · Poesia · Música

Finalitzat
divendres, 3 de febrer | 20:30 h

Espectacle en castellà

Interpretació i dramatúrgia: Dora Cantero i Joan Bramon Mora
Idea original, text, vídeos i poemes: Dora Cantero (Excepte “Bolero del cocodrilo y el ñu”, de Joan
Bramon Mora)

Música original: Joan Bramon Mora
Escenografia i mirada externa: Carlos Gallardo
Tècnic d’il·luminació, so i projeccions: Ivo Garcia Suñé
Vestuari: Paulette San Martí
Veu documental: Dídac Rocher
Veu Lluna Murciana: Pilar Sola
Fotografia i vídeo promocional: Nina Solà

Compartir

Un striptease emocional ple d’humor, desamor i closques trencades”

DRAC D’OR A LA MILLOR DRAMATÚRGIA A FIRA TITELLES DE LLEIDA 2022

El temps de les tortugues és un viatge emocional a les aigües profundes de l’amor i el desamor. A través dels poemes de la Dora Cantero, de vegades esquinçats, d’altres plens d’ironia i humor, i la delicada presència musical de Joan Bramon Mora ens convertim en tortugues: entrem i sortim des del fons del  mar a la superfície i, sense adonar-nos-en, aprenem a nedar. Una capbussada a la nostra pròpia armadura per aprendre, com les tortugues, a nedar amb la closca a l’esquena.

Durant l’espectacle assistim a una conferència sobre la tortuga Caretta caretta, però també a un concert, un recital poètic, un espectacle de teatre d’objectes i a una projecció de videopoesia. El temps de les tortugues és i no és tot això. Diguem que és una trobada que et necessita a tu per completar-se.

Dora Cantero és autora, directora d’escena, actriu, locutora, dramaturga i fundadora de la  companyia Mimaia Teatro. Des de fa un temps experimenta en el món de la videopoesia amb la creació de  sueñopoemas. Joan Bramon Mora és músic, cineasta i actor. Ha fet bandes sonores per a companyies de circ, clown i titelles. Com a actor ha participat en els espectacles de la companyia Laitrum teatre i com a músic a l’escenari amb la Cía Voël. L’home del principi és el seu projecte musical personal.

Divendres
03
feb
20:30 h
 
Des de
10 €
Finalitzat