ALIMENTACIÓ PREVENTIVA PER A TOTHOM amb Berta Pi

Tallers en línia

DURADA:  8 setmanes
Dimarts 26 d'octubre

Inscriu-t'hi!

Formació en línia del 26 d'octubre al 17 de desembre.
Preu: 40 €

Què inclou el curs?

  • Sis unitats per aprendre a organitzar el teu menú setmanal equilibrat, saludable i preventiu. Des de com fer la llista de la compra, fins a saber quins aliments menjar en funció de l’hora del dia, com combinar-los per evitar problemes de salut o quina és la millor tècnica culinària per a cada aliment.
  • Una sessió de dubtes oberts sobre nutrició: durant les dues primeres setmanes em podràs enviar dubtes de temes relacionats amb la nutrició i dedicarem una classe exclusiva a resoldre dubtes i mites.
  • Un projecte final: d’aquest curs n’obtindràs un menú setmanal adaptat a tu i a tota la família, equilibrat i sense dèficits nutricionals que podràs utilitzar sempre.
  • Resolució de dubtes via correu o whatsapp durant tot el curs.

Com farem les classes?

Trobaràs tot el material disponible a l’aula virtual del Google Classroom. Tindràs vídeos explicatius de cada unitat, materials complementaris i activitats per posar-te a prova.

Requisits i materials necessaris:

El requisit principal és voler seguir uns bons hàbits saludables per evitar problemes de salut en un futur (o no tant futur). El material necessari és un ordinador amb connexió a internet i un compte de Gmail per poder veure els vídeos i els materials complementaris.

Tothom sap que menjar cada dia un croissant per esmorzar no és saludable. Però hi ha moltes altres afirmacions sobre alimentació saludable que, de tanta informació (de vegades contradictòria) que rebem, ja no sabem si són certes o no. Això fa que a vegades sigui complicat organitzar un menú setmanal equilibrat i saludable: quants cops podem menjar pasta? Millor integral? Haig de reduir la carn? I si tinc colesterol què faig amb els ous? La fruita, quan és millor menjar-la?

Totes aquestes preguntes i moltes més les resoldràs en aquest curs. Aprendràs a organitzar un menú setmanal equilibrat, saludable i que t’ajudi a prevenir futures patologies com la diabetis tipus 2, l’anèmia, la inflamació, i moltes altres. És més fàcil prevenir problemes de salut que curar-los un cop ja els tens. I per aconseguir això, els aliments són un bon aliat!

Combina bé els aliments i guanyaràs salut sense deixar de banda el plaer de menjar.

Professora
La Berta Pi és doctora en farmàcia i nutricionista. L’apassiona el món de la nutrició i els seus medicaments són els aliments. Actualment té una consulta pròpia on ajuda a la gent a millorar la seva salut amb l’ajuda dels aliments.

També es dedica a compartir el seu coneixement amb un llenguatge senzill al seu instagram: @bertapinutricio.

Dimarts
26
oct