BEATBOX

Gener

DURADA:  6 h de formació

Inscriu-te

Sessions:
Divendres 31 de gener de 17 a 20 h
Dissabte 1 de febrer de 10 a 13 h
Preu: 60 €

Es requereix un mínim de deu alumnes.

Per aquests tallers monogràfics la matrícula és gratuïta.

Encara no saps què és el human beatbox?

El beatbox està agafant un paper molt important en el món de la música i l’espectacle.

Les grans preguntes que la gent es fa quan veu una actuació d'un beatboxer solen ser: ¿Com s’aprèn això? o bé ¿Segur que no han nascut amb una ràdio a l’esòfag? ¿D’on prové aquesta disciplina?, ¿On puc conèixer altres beatboxers?

L’objectiu d’aquest taller és resoldre aquests dubtes, passar una bona estona i mostrar els punts bàsics per iniciar-se en el beatbox d’una manera dinàmica i participativa.

A càrrec Dani Lleonart que va descobrir el human beatbox als carrers de Barcelona quan tenia quinze anys. La passió que sentia per aquesta disciplina el va portar a fer-ne una forma de vida. El 2010 va debutar com a músic professional donant-se a conèixer com Pulmon Beatbox.

El 2016, el reconegut artista de rap Rapsusklei li va proposar anar a la seva propera gira per les principals ciutats de l’estat espanyol i de Mèxic durant el 2017.

El mateix any Pulmon es va convertir en campió de la batalla d’Espanya de Beatbox classificant-se per al cinquè Campionat Mundial de Beatbox el 2018. Allà va arribar als quarts de final, quedant entre el top 8 mundial de la seva categoria.

Què, creus que podem trobar un millor professor per ensenyar-te Beatbox?

www.pulmonbeatbox.com

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR