PERCUSSIÓ BATUCADA

Musicalitat i animació

Inscriu-te

Horari: A concretar
Preu: 30 € al mes / 85 € al trimestre
Edat: Infants de 7 a 12 anys acompanyats d’un adult referent.
Places: 20
Lloc: Sala polivalent

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

La percussió no té edat i és accessible per a tothom! És una bona manera de treballar el ritme i la musicalitat, i també de canalitzar l’energia a través d’instruments d’origen tribal. Entre tots dissenyareu un espectacle propi inspirat en les xarangues i les batucades de carrer, tot gaudint de la música en grup. Serà un espai i una bona oportunitat perquè els petits i els grans connecteu al ritme de la percussió!

L’Escola de Música Pitus i Flautes és un espai d’aprenentatge musical obert, creatiu i dinàmic al servei de nens i nenes interessats a aprendre i compartir música. Aquest projecte, dirigit per uns quants músics de la comarca, segueix la filosofia educativa d’aprendre música a través de la diversió, mantenint l’enriquiment personal com a eix central, i entenent que la música és una eina per passar-ho bé, així com per compartir moments i vivències. Se t’acudeix una manera millor d’assimilar la tècnica i el coneixement musical? A nosaltres, no!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR