EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

CATALÀ PER A CATALANOPARLANTS

B-E-N-V-I-N-G-U-T-S!

Inscriu-te

Horari: Dimarts de 19.15 a 20.15 h
Preu: 21 € al mes / 60 € al trimestre
Places: 8
Lloc: Aula 4

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Aprendre català divertint-te o divertir-te aprenent català? Totes dues fórmules són vàlides! Aquestes classes són per a persones que parlen català, però que no l’han escrit mai i en volen aprendre. Amb activitats dinàmiques —sense deixar de banda les més tradicionals, eh!— i amb l’objectiu d’acostar-nos a la nostra llengua de manera lúdica i rigorosa, aprendràs i milloraràs amb rapidesa el teu català escrit.

La Montse Padrés és llicenciada en Filologia Hispànica i fa més de 10 anys que es dedica a la docència. Ha impartit classes de català en diversos àmbits, nivells i edats, i també ha fet traduccions i correccions en sectors socials, educatius i comercials. Actualment, compagina la seva tasca docent com a professora de català amb l'ensenyament de música a l’Escola Municipal de Música de Banyoles.

Activitats relacionades

EUSKERA
Ongi etorri!
PARLA BÉ!
FRANCÈS
Bienvenue!
PARLA BÉ!
LLENGUA DE SIGNES
PARLA BÉ!