CATALÀ PER A CATALANOPARLANTS

B-E-N-V-I-N-G-U-T-S!

Inscriu-te

Horari: Dimarts de 19.15 a 20.15 h
Preu: 21 € al mes / 60 € al trimestre
Places: 8
Lloc: Aula 4

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Aprendre català divertint-te o divertir-te aprenent català? Totes dues fórmules són vàlides! Aquestes classes són per a persones que parlen català, però que no l’han escrit mai i en volen aprendre. Amb activitats dinàmiques —sense deixar de banda les més tradicionals, eh!— i amb l’objectiu d’acostar-nos a la nostra llengua de manera lúdica i rigorosa, aprendràs i milloraràs amb rapidesa el teu català escrit.

La Montse Padrés és llicenciada en Filologia Hispànica i fa més de 10 anys que es dedica a la docència. Ha impartit classes de català en diversos àmbits, nivells i edats, i també ha fet traduccions i correccions en sectors socials, educatius i comercials. Actualment, compagina la seva tasca docent com a professora de català amb l'ensenyament de música a l’Escola Municipal de Música de Banyoles.

Activitats relacionades

EUSKERA
Ongi etorri!
PARLA BÉ!
FRANCÈS
Bienvenue!
PARLA BÉ!
LLENGUA DE SIGNES
PARLA BÉ!