PERCUSSIÓ AFRICANA

Ritme i so

Inscriu-te

Horari: Dimecres de 19.15 a 20.15 h
Preu: 20 € al mes / 57 € al trimestre
Places: 10
Lloc: Aula 1

Pots consultar tota la informació general del curs 2019-20 en el document adjunt que hi ha a la capçalera: calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions. 

 

A les celebracions tradicionals africanes, la música i la dansa són primordials i, en aquest sentit, el djembé n’és el protagonista. La percussió s’aprèn practicant, així que les classes seran pràctiques i no necessitaràs tenir-ne un coneixement previ ni saber tocar cap instrument. Treballaràs com ha de sonar i com es toca el djembé a través de la imitació de patrons bàsics. Aprendràs a distingir ritmes i també a compartir la música en grup.

Ja fa un parell d’anys que l’Associació Afro Djembé es va adherir al Centre Cívic de Porqueres. Aquesta entitat es dedica a promocionar la música africana a través de la percussió i el ball i ha fet diferents actuacions a la comarca. Enguany també dirigiran aquest taller de percussió. Aprendràs a tocar el djembé, sí, però també aprendràs a escoltar i a tenir una actitud positiva i oberta cap a aquesta percussió màgica i ancestral.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR