ÀRAB

Inscriu-te

Horari: Dimarts de 19.15 a 20.15 h
Preu: 25 € al mes
Places: 8
Lloc: Aula 4

Pots consultar tota la informació general del curs 2021-22 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç

 

Aprendràs àrab, però ho faràs d’una manera fàcil, diferent i divertida! N’aprendràs la cal·ligrafia i t’endinsaràs en una cultura diferent i molt especial. A través d’exercicis de comunicació bàsica i activitats, les classes seran dinàmiques i a final de curs sabràs tot l’imprescindible per poder-te comunicar, escriure i conèixer els símbols de l’alfabet àrab. Aprendre una llegua no només ens dona la possibilitat de comunicar-nos, sinó també de conèixer altres països, cultures i formes de veure i entendre la vida.

La Btissam El Hajtri és araboparlant nativa i és professora titulada des de l’any 2008. Forma part d’un projecte d’intercanvi entre Catalunya i el Marroc i l’educació és la seva passió. Si diuen que cada llengua és un món, a nosaltres no se’ns acudeix ningú millor que la Btissam per descobrir-te i introduir-te al món de l’àrab, ja que per a ella poder ensenyar la seva llengua i la seva cultura “és un veritable orgull”. 

Activitats relacionades

INTERPRETACIÓ I EXPRESSIÓ TEATRAL
Entusiasme i espontaneïtat
PUJA A L'ESCENARI!
JAPONÈS
youkoso!
PARLA BÉ!
SPEAKING ENGLISH
LET’S TALK!
PARLA BÉ!