EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT FINS QUE EL PROCICAT HO PERMETI

Seguint les indicacions vigents del PROCICAT, l'activitat formativa del Centre Cívic de Porqueres no es pot realitzar fins que la situació sanitària millori i es pugui avançar en els trams de desescalada que havia planificat la Generalitat de Catalunya.

Fins que no arribi aquest moment, l'activitat formativa queda suspesa temporalment, tal i com la direcció del Centre Cívic va decidir el mes de desembre, pel poc seguiment i la inviabilitat de fer una formació adequada amb mitjans virtuals.

Pel altra banda, per aquelles persones que volen seguir formant-se en línia, hem preparat una nova oferta per aprendre des de casa per aquest segon trimestre i que començarà l'1 de febrer. Consulta la programació detallada dels tallers en linia aquí.

Esperem que puguem retrobar-nos ben aviat.

×

FOTOGRAFIA

Instant i captura

Inscriu-te

Horaris:
Dijous de 18 a 19.20 h – Iniciació
Dijous de 19.30 a 20.50 h – Intermedi - avançat
Preu: 40 € al mes / 114 € al trimestre
Places: 10
Lloc: Altell

Cal portar càmera Reflex digital o compacta amb controls manuals.
És necessari disposar d’un ordinador portàtil i tenir coneixements bàsics d’informàtica.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç.

 

Tens una càmera Reflex i no surts del mode automàtic, no domines gaire el flaix i no aconsegueixes mai la llum perfecta. Atreveix-te a utilitzar la càmera en mode manual a través de classes teòriques, on s’explicaran alguns dels conceptes bàsics —ISO, diafragma, enfocament, etc.—, i de classes pràctiques, tant dins del taller com a casa o en excursions. Amb el «clic» d’una càmera faràs molt més que fotografiar, ensenyaràs al teu ull a mirar bé, a observar i a copsar un instant de la millor i única manera possible: la teva.

En aquest curs es combinarà la teoria amb la pràctica i t’explicaran l’autèntic secret de com treure partit a la teva càmera en qualsevol situació, així com a decidir correctament què vols fotografiar, com ho vols fer i quines eines són les millors per fer-ho.

Hi haurà dos grups. Un grup d’iniciació i un grup intermedi. En el grup d’iniciació aprendràs els conceptes bàsics de la fotografia, els tipus d’il·luminació, la velocitat, l’obertura, etc. I també practicaràs l’edició fotogràfica i faràs una sortida per posar en pràctica tots aquests coneixements.

En el grup intermedi, en canvi, ampliaràs i consolidaràs els coneixements i els conceptes i començaràs a desenvolupar un estil personal. Aniràs més enllà! Per tal de formar part d’aquest grup, caldrà que hagis fet el curs d’iniciació o bé que tinguis uns coneixements previs demostrables en l’ús de la càmera i el processament de les imatges i composició.

 “Entenc la fotografia com una forma de documentar realitats. Realitats irrepetibles. Realitats efímeres. Realitats, al cap i a la fi, subjectives i que prenen forma a través d’una mirada. Treballo aplicant una mirada pròpia sobre la realitat que m’envolta, capturant situacions úniques, sensacions latents i atmosferes viscudes.”
Així és com entén la fotografia en Narcís Ribas, graduat en Comunicació Audiovisual i Multimèdia per l’Escola Universitària ERAM de Girona i especialitzat en Fotografia per la Universitat de Lincoln. Fa anys que en Narcís compagina la feina de fotògraf freelance amb la de docent. La seva experiència com a fotògraf li permet transmetre coneixements i passions a qui també vol gaudir-ne i, al mateix temps, és un professor que aprèn constantment de tot el que li aporten els seus alumnes.

Pots descobrir la seva feina com a fotògraf a:
www.narcisribas.com
www.instagram.com/narcisribas/

Activitats relacionades

INTERPRETACIÓ I EXPRESSIÓ TEATRAL
Entusiasme i espontaneïtat
PUJA A L'ESCENARI!
LLENGUA DE SIGNES
PARLA BÉ!
MÀGIA
Engany o il·lusió?
PUJA A L'ESCENARI!