EL CENTRE CÍVIC DE PORQUERES NO RECUPERARÀ LA PRESENCIALITAT EN EL TRAM 1 DEL PLA DE REOBERTURA

Amb l’aprovació del nou pla d’obertura de la Generalitat, teníem esperances de poder recuperar la presencialitat amb les activitats formatives del Centre Cívic de Porqueres, però malauradament la resolució que s’ha publicat al DOGC no té en compte aquesta possibilitat i els equipaments cívics han de continuar sense poder oferir les classes de manera presencial.

Les úniques activitats que podem realitzar en aquest TRAM 1 són aquelles activitats extraescolars infantiIs, però es limiten a un nombre màxim de 6 persones per aula, sense tenir en compte les dimensions de l’espai on es realitzen. Aquesta situació fa impossible la realització dels tallers anuals de Street-dance/Hip-hop i Break Dance perquè és inviable per espais, horaris i professorat disponible.

Esperem que en el TRAM 2, es permeti la reobertura dels equipaments cívics, amb un 50% d’aforament, com es contempla a la resta d’instal·lacions i espais interiors. Fins el moment, continuarem amb la formació telemàtica de l’oferta formativa que estem portant a terme, i la suspensió temporal, fins a recuperar la presencialitat dels tallers infantils.

Esperem, amb els dits creuats, que els propers hi hagi alguna modificació i puguem retrobar-nos ben aviat.

×

FOTOGRAFIA

Instant i captura

Inscriu-te

Horaris:
Dijous de 18 a 19.20 h – Iniciació
Dijous de 19.30 a 20.50 h – Intermedi - avançat
Preu: 40 € al mes / 114 € al trimestre
Places: 10
Lloc: Altell

Cal portar càmera Reflex digital o compacta amb controls manuals.
És necessari disposar d’un ordinador portàtil i tenir coneixements bàsics d’informàtica.

Pots consultar tota la informació general del curs 2020-21 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç.

 

Tens una càmera Reflex i no surts del mode automàtic, no domines gaire el flaix i no aconsegueixes mai la llum perfecta. Atreveix-te a utilitzar la càmera en mode manual a través de classes teòriques, on s’explicaran alguns dels conceptes bàsics —ISO, diafragma, enfocament, etc.—, i de classes pràctiques, tant dins del taller com a casa o en excursions. Amb el «clic» d’una càmera faràs molt més que fotografiar, ensenyaràs al teu ull a mirar bé, a observar i a copsar un instant de la millor i única manera possible: la teva.

En aquest curs es combinarà la teoria amb la pràctica i t’explicaran l’autèntic secret de com treure partit a la teva càmera en qualsevol situació, així com a decidir correctament què vols fotografiar, com ho vols fer i quines eines són les millors per fer-ho.

Hi haurà dos grups. Un grup d’iniciació i un grup intermedi. En el grup d’iniciació aprendràs els conceptes bàsics de la fotografia, els tipus d’il·luminació, la velocitat, l’obertura, etc. I també practicaràs l’edició fotogràfica i faràs una sortida per posar en pràctica tots aquests coneixements.

En el grup intermedi, en canvi, ampliaràs i consolidaràs els coneixements i els conceptes i començaràs a desenvolupar un estil personal. Aniràs més enllà! Per tal de formar part d’aquest grup, caldrà que hagis fet el curs d’iniciació o bé que tinguis uns coneixements previs demostrables en l’ús de la càmera i el processament de les imatges i composició.

 “Entenc la fotografia com una forma de documentar realitats. Realitats irrepetibles. Realitats efímeres. Realitats, al cap i a la fi, subjectives i que prenen forma a través d’una mirada. Treballo aplicant una mirada pròpia sobre la realitat que m’envolta, capturant situacions úniques, sensacions latents i atmosferes viscudes.”
Així és com entén la fotografia en Narcís Ribas, graduat en Comunicació Audiovisual i Multimèdia per l’Escola Universitària ERAM de Girona i especialitzat en Fotografia per la Universitat de Lincoln. Fa anys que en Narcís compagina la feina de fotògraf freelance amb la de docent. La seva experiència com a fotògraf li permet transmetre coneixements i passions a qui també vol gaudir-ne i, al mateix temps, és un professor que aprèn constantment de tot el que li aporten els seus alumnes.

Pots descobrir la seva feina com a fotògraf a:
www.narcisribas.com
www.instagram.com/narcisribas/

Activitats relacionades

INTERPRETACIÓ I EXPRESSIÓ TEATRAL
Entusiasme i espontaneïtat
PUJA A L'ESCENARI!
LLENGUA DE SIGNES
PARLA BÉ!
MÀGIA
Engany o il·lusió?
PUJA A L'ESCENARI!