FOTOGRAFIA

Instant i captura

Inscriu-te

Horaris:
Dijous de 18.30 a 20.30 h 
Preu: 50 € al mes
Places: 10
Lloc: Altell

Cal portar càmera Reflex digital o compacta amb controls manuals.
És necessari disposar d’un ordinador portàtil i tenir coneixements bàsics d’informàtica.

Pots consultar tota la informació general del curs 2021-22 i la normativa del Centre Cívic (calendari, condicions de la matrícula, descomptes i normativa d'inscripcions) clicant en aquest enllaç.

 

Tens una càmera Reflex i no surts del mode automàtic, no domines gaire el flaix i no aconsegueixes mai la llum perfecta. Atreveix-te a utilitzar la càmera en mode manual a través de classes teòriques, on s’explicaran alguns dels conceptes bàsics —ISO, diafragma, enfocament, etc.—, i de classes pràctiques, tant dins del taller com a casa o en excursions. Amb el «clic» d’una càmera faràs molt més que fotografiar, ensenyaràs al teu ull a mirar bé, a observar i a copsar un instant de la millor i única manera possible: la teva.

En aquest curs es combinarà la teoria amb la pràctica i t’explicaran l’autèntic secret de com treure partit a la teva càmera en qualsevol situació, així com a decidir correctament què vols fotografiar, com ho vols fer i quines eines són les millors per fer-ho.

 “Entenc la fotografia com una forma de documentar realitats. Realitats irrepetibles. Realitats efímeres. Realitats, al cap i a la fi, subjectives i que prenen forma a través d’una mirada. Treballo aplicant una mirada pròpia sobre la realitat que m’envolta, capturant situacions úniques, sensacions latents i atmosferes viscudes.”
Així és com entén la fotografia en Narcís Ribas, graduat en Comunicació Audiovisual i Multimèdia per l’Escola Universitària ERAM de Girona i especialitzat en Fotografia per la Universitat de Lincoln. Fa anys que en Narcís compagina la feina de fotògraf freelance amb la de docent. La seva experiència com a fotògraf li permet transmetre coneixements i passions a qui també vol gaudir-ne i, al mateix temps, és un professor que aprèn constantment de tot el que li aporten els seus alumnes.

Pots descobrir la seva feina com a fotògraf a:
www.narcisribas.com
www.instagram.com/narcisribas/

Activitats relacionades

IL·LUSTRACIÓ
Imaginació i emoció
CREA!
INTERPRETACIÓ I EXPRESSIÓ TEATRAL
Entusiasme i espontaneïtat
PUJA A L'ESCENARI!
ANGLÈS
Welcome
PARLA BÉ!