PASTISSERIA CASOLANA

OFERTA EN LÍNIA

DURADA:  Del 14 d'abril al 5 de juny

Inscriu-te

Preu: 25€
Es requereix un mínim de 8 alumnes

Què inclou el curs?

  • Sis vídeos amb les receptes pas a pas.
  • Assessorament via adreça electrònica.
  • Sis fitxes amb les receptes, trucs i consells. Quines receptes aprendrem?
    • Braç de gitano farcit de trufa
    • Coca de llimona (amb autèntic gust de llimona)
    • Pastís de xocolata i peres especiades
    • Pastís Sara
    • Pastís de pastanaga (Carrot Cake)
    • Tiramisú

Com farem les classes?

  • Com que les receptes seran gravades prèviament, el que farem serà estipular un dia setmanal per compartir, via adreça electrònica o l’eina que ens sigui més còmoda, dubtes, comentaris i resultats de la nostra pràctica culinària.

Requisits i materials necessaris:

  1. Tenir un forn.
  2. Disposar d’unes quantes eines de cuina com ara una balança (pot ser electrònica o bé mecànica), una batedora (manual o elèctrica), bols per fer les barreges i algun motlle.

Nota important: Totes les receptes contenen farina (i, per tant, gluten), ous i, en alguns casos, productes lactis. Per això no són aptes per a celíacs ni vegans.

Pots consultar tota la informació general i el programa detallat del taller en el document adjunt que hi ha a la capçalera.

 

Us agradaria sorprendre la família i els amics amb unes postres súper delicioses i sense haver-vos de passar hores i hores a la cuina? Voleu aprendre a fer un braç de gitano farcit de trufa, un pastís Sara o un pastís de xocolata i peres per llepar-vos-en els dits? Doncs aquest curs és ideal per a vosaltres.

Un advertiment: si sou uns pros de la cuina i la rebosteria, unes mames o papes cuinetes o unes iaies-d’aquell-temps-que-tot-el-que-fan-és-deliciós… és millor que us busqueu un altre curs. Ara bé, si teniu una mínima curiositat per aquest tema, però fins ara no havíeu trobat ni les ganes ni la motivació per posar-vos-hi, animeu-vos i ho farem junts. Segur que n’aprendrem els uns dels altres!

Soc l'Isabel Roura Teixidor, professora de català, però cuinar és la meva passió; sobretot, m’agrada fer postres i llamins. El meu currículum no va gaire més enllà del que puguin dir familiars i amics, però si els ho demaneu, estic quasi segura que us diran que me’n surto prou bé.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR