CADIRA

TEATRE - 4a temporada Rere el teló 2019

Divendres 12 d'abril a les 21h

Preu: 10 €

“L’ofici i l’artista, doncs, fusionen l’equilibri que va de la natura a la mesura”

En aquesta acció, Pep Aymerich construeix una cadira a partir d’un tronc de castanyer fent servir eines i tècniques tradicionals.

La senzillesa i l’eficàcia amb què les fa treballar i les endreça en el banc de fuster i en el cavallet creats per a aquesta acció, juntament amb la cura que té del cos i dels gestos intrínsecs a l’utilitzar-les, conviden l’espectador a gaudir de l’acció en un tempo eloqüent marcat pel ritme constant, directe i harmoniós que generen la complicitat i el desig de veure’n el resultat final.

Cadira es desplega com una peça a l’escenari, una dramatúrgia precisa conduïda pels sorolls percussors i per la presència de la matèria i d’un cos productor. Pep Aymerich ha assajat detingudament el desplaçament del seu cos a l’espai i el diàleg amb la fusta.

Força, destresa, eficàcia, equilibri, cadència… Cadira avança com un mantra, com una meditació que dona temps per pensar sobre el fer i sobre la necessitat de mirar novament els objectes.

Acció: Pep Aymerich

www.pepaymerich.com

Entrades
Les entrades es poden comprar anticipadament a www.centrecivicporqueres.cat. Si queden entrades disponibles es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle.

Aforament molt reduït.

Rere el Teló 2018 · 4a edició
Una proposta cultural amb produccions de petit format on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic. Sense distàncies, de tu a tu... Rere el teló!

RET 6 CADIRA