BLANCA DESVELADA

TEATRE - 4a temporada Rere el teló 2019

Divendres 15 de març a les 21h

Preu: 10 €

“Setanta-cinc minuts de teatre en estat pur”

Dues històries que s’entrellacen en el temps sense que ni els seus personatges n’entenguin el perquè. La protagonista viurà el desafiament de descobrir la raó que les uneix: una dona, presa política, que dona a llum en una presó dues setmanes abans de ser afusellada. I Blanca, una jove actriu que es guanya la vida fent monòlegs còmics en bars mediocres i que té un important conflicte amb la seva mare.

Un text humà. Cru. Honest. Ple de feminitat, de tendresa i de realitat. Éssers humans nus mostrant la seva part més íntima engaliparan l’espectador, que quedarà atrapat coneixent-los, seduït per la seva autenticitat i la seva força.

Un relat que camina entre la por i el perdó, entre la desesperació i el somriure, entre la incredulitat i el desig, entre l’humor i la lluita contra els nostres propis monstres.

FITXA TÈCNICA:
Companyia: Aleteo
Dramatúrgia i interpretació: Alejandra Jiménez Cascón
Direcció: Montse Bonet
Disseny de llums: Natàlia Ramos
Disseny de vestuari i escenografia: Mònica Gálvez
Escenografia: Ramon de los Heros
Vestuari: Íngrid Mor
Producció: Natàlia Boronat

www.blancadesvelada.com

Espectacle en castellà

Entrades
Les entrades es poden comprar anticipadament a www.centrecivicporqueres.cat. Si queden entrades disponibles es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle.

Aforament molt reduït.

Rere el Teló 2018 · 4a edició
Una proposta cultural amb produccions de petit format on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic. Sense distàncies, de tu a tu... Rere el teló!

RET 4 BLANCA DESVELADA