MARÍA JOSÉ LLERGO I MARC LÓPEZ

MÚSICA - 4a temporada Rere el teló 2019

Divendres 1 de març a les 21h

Preu: 5 €

“La renovació millennial del flamenc”

Hi ha moltes maneres de renovar el flamenc. Es pot fer amb el contingut… o es pot fer amb la forma. María José Llergo és al segon grup: va néixer a Pozoblanco (Còrdova) fa 24 anys, però viu al barri de Gràcia de Barcelona; va aprendre a cantar al camp amb el seu avi Pepe, però va estudiar violí fins als 18 anys; i, com qualsevol noia a la seva edat, porta xandall, septum al nas i ungles de gel, però també mantó negre de Manila i les joies d’or de la seva família.

Tot i que ha crescut al segle XXI, segueix cantant a “l’amor, la tristesa i la incomprensió” tal com van fer els seus avantpassats. I com ells, i potser també com alguns de la seva generació, és esmunyedissa: tot just un parell o tres de cançons, si de cas algun poema, publicades a Youtube, una d’elles la màgica Niña de las dunas.

No hem d’intentar capturar-la. No hem d’intentar entendre-la. Només hem d’escoltar la seva veritat. Acompanyada de Marc López a la guitarra, es presentarà a Rere el teló pocs mesos abans de trepitjar escenaris més imponents, com el del Primavera Sound.

Veu: María José Llergo
Guitarra: Marc López

Segueix-la: @mjllergo

Entrades
Les entrades es poden comprar anticipadament a www.centrecivicporqueres.cat. Si queden entrades disponibles es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle.

Aforament molt reduït.

Rere el Teló 2018 · 4a edició
Una proposta cultural amb produccions de petit format on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic. Sense distàncies, de tu a tu... Rere el teló!

RET 3 MARÍA JOSÉ LLERGO i MARC LÓPEZ