• 1
  • 2

GIRONA / ROCK VS CÀNCER + “HEAVY PER XICS”

FUNDACIÓ ONCOLLIGA

Dissabte 6 d’abril a les 18 h

Per setè any consecutiu, l'Associació d’amics de la música de Girona i la Fundació Oncolliga, organitzen un festival benèfic amb un esperit solidari festiu.

El resultat de tot plegat, és una festa insòlita i peculiar, que junta sobre l'escenari músics que tenen dues coses en comú: la passió pel Rock i les ganes de col•laborar.

Per l’edició d’enguany volíem obrir la festa a tota la família i per això comptarem amb la fantàstica col•laboració dels HEAVY PER XICS que obriran la festa a les 6 de la tarda perquè els més petits de la casa puguin ballar i gaudir del bo i millor de la història del Rock.

Després, el grup de Percussió infantil ELS CORNUTS DE CORNELLÀ ens faran una petita demostració del que saben fer i tot seguit, el concert de "combos" de versions del GIRONAROCK vs CÀNCER amb gairebé seixanta músics.

Tancaran la festa els DJ’S DRINKIN’ BROTHERS amb una sessió de clàssics imprescindibles del gènere.

La recaptació de la taquilla i els beneficis del servei de Bar, es destinen íntegrament a la Fundació Oncolliga de Girona.

Entrada/donatiu per Oncolliga: 6€ · Entrada gratuïta fins a 12 anys


 

HEAVYXICS

En aquesta nova trobada d’etnobotànica aprendrem elaborar cosmètica natural amb els productes que tenim al rebost i les plantes del jardí de casa.

Vine a compartir el teu coneixement i aprendre de les experiències de la resta del grup.

 

Organitza: Flora Catalana del Pla de l’Estany.

Propers esdeveniments

Instagram

 

Facebook