CONVERSES AMB EL MEU ÚTER I ALTRES INTERLOCUTORS

Teatre

Dissabte 9 de març, 21 h

Converses amb el meu úter i altres interlocutors és una peça de teatre autodocumental on es reflexiona sobre la dubtosa llibertat que tenim per ser pares i mares. És una conversa amb mi mateixa, amb la meva mare, amb el meu inconscient, amb el públic i amb el món a través del moviment, els audiovisuals, la música en directe i una veu narrativa, a micròfon, senzilla, sincera i no sense l’humor, la ironia i el sarcasme indispensables per sobreviure a la selva de la vida.

«Nosaltres no vam néixer. Ens van néixer. I dic que ens van néixer perquè, almenys en el meu cas, a mi no em van preguntar i jo no ho havia demanat.»

Converses amb el meu úter i altres interlocutors és una peça sobre les expectatives socials que ens travessen fins a fer-nos creure que els nostres desitjos són genuïns, propis, lliures. Quanta llibertat ens queda un cop atravessades l'entorn proper, la cultura, la societat i el capitalisme?

«Un dia em vaig adonar que sempre havia volgut ser mare i que no podia explicar per què.»

Núria Planes Llull. Barcelona, 1986. Actriu, creadora escènica, performer, model de fotografia, traductora. Treballa amb Cia. Moveo, Projecte Kolmaskop, Ars Performance Lab, Nico Hermansen, Jordi Basora i Raquel Cors, entre d’altres. Ha col•laborat en projectes ben diversos d’investigació escènica, fotografia i videocreacions. Actualment duu a terme un projecte de teatre comunitari d’arts escèniques aplicades amb Andrea Madrid i Eva Ortega.

Li desperta especial interès tot allò que escapa la norma, i altres coses com l’humor, la ironia, la contradicció i el fracàs. Sempre des d’una perspectiva feminista i de gènere, reflexiona sobre tot allò que ens limita, començant per nosaltres mateixos, continuant pels altres i seguint per la societat, la cultura i el capitalisme per tornar al karma i a les forces de l’univers. Tots aquests esforços, per intentar entendre aquest món, a vegades incomprensible, a vegades meravellosament bonic.

Direcció, dramatúrgia i interpretació: Núria Planes Llull
Mirada externa: Carlota Grau Bagès, Gaia Bautista Jugovic
Ajudantia de dramatúrgia: Raquel Cors Munt, Marc Guillén Casanova i Verónica Navas Ramírez
Disseny d’il•luminació: Jaume Cañasveras Vives
Ajudantia en composició musical: Eva Ortega Puig
Veu en off: Margarita Llull Novell

Entrades: 10 € · Venda d'entrades una hora abans de l'espectacle · Pots reservar la teva entrada a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Durada: 50 minuts

Amb la col•laboració de: Centre Cívic de Porqueres, Teatre Kaddish i Institut del Teatre.

 

converes web

En aquesta nova trobada d’etnobotànica aprendrem elaborar cosmètica natural amb els productes que tenim al rebost i les plantes del jardí de casa.

Vine a compartir el teu coneixement i aprendre de les experiències de la resta del grup.

 

Organitza: Flora Catalana del Pla de l’Estany.