COR DE PORCS: CONCERT A CAPPELLA

x
Diumenge, 2. Juny 2019 17:00

COR DE PORCS

CONCERT A CAPPELLA
Diumenge 2 de juny a les 17 h i a les 19 h

COR DE PORCS és el resultat de la unió d’una quinzena de joves (i alguns no tan joves) sota la direcció de la soprano Mònica Orpí per a crear un grup vocal diferent i actual.

La formació, que va néixer el 2015, s’ha mantingut estable durant els seus quatre anys de vida, però s’ha renovat amb noves veus que s’incorporen en aquest grup vocal únic i sense complexos.

Un cor capaç de sorprendre el públic local amb les seves diverses actuacions al Centre Cívic de Porqueres i de seduir, en l’edició del 2018, el públic d'un festival de referència en el cant a cappella com és el Girona A Cappella.

El projecte, produït pel Centre Cívic de Porqueres, té com a objectiu donar suport a la creació de projectes artístics amb la implicació de la comunitat local i alhora apropar les expressions culturals a la ciutadania. Una iniciativa amb un gran valor social i cultural que reivindica la qualitat artística de la creació comunitària.

Direcció: Mònica Orpí.
Cantaires: Berta Ayats, Joan Campolier, Neus Campolier, Sònia Caula, Joana Corominas, Gora Merseburger, Clara Puig, Elisabet Hernández, Rosanna Font, Mei Marcó, Neus Nadal, Judit Quintana, Susanna Ramírez, Ivan Villalonga i Rubén Villalonga.
Lloc: Església de Santa Maria de Porqueres
Preu: 5 €

 

Enrere