RERE EL TELÓ: GERMÀ AIRE

x
Divendres, 29. Març 2019 21:00

Música

Centre Cívic de Porqueres

divendres, 29/03/2019 21.00 h 

“Pop metafísic de la plana de Vic”

En Luca i l'Andreu continuen el seu camí, iniciat el 2012, després de la dissolució de Mates Mates, banda que vam tenir el gust de veure en directe al Cívic la primavera d’aquell mateix any.

Una primera maqueta el 2013, seguida del seu debut amb Ball del cel (Famèlic, 2014), els col·locava en un terreny de proves, un laboratori on jugaven amb els sons menys concrets i sense límits. Totes aquelles provatures van ser necessàries per parir, quatre anys després, Sempre (Famèlic, 2018), el seu segon disc, que vindran a presentar-nos en primícia a les comarques gironines.

En aquest treball es concreten totes les idees que apareixien en els seus anteriors treballs i directes. Gràcies a la producció de Joan Pons, aconsegueixen concretar totes aquelles forces i comprimir-les en 10 hits de dos minuts i mig.

Es tracta d'un disc fàcil d'escoltar, però gens senzill. D'aquells discos que te'ls poses dues vegades seguides perquè a cada escolta descobreixes un nou detall de producció. Un disc en què no sobra res i que escoltaries en un bucle infinit.

Veu i guitarra: Luca Masseroni
Veu i bateria: Andreu Ribas
Guitarra: Joan Godayol
Teclats i sintetitzadors: Joan Paré

Segueix-los: @germaaire

Compra d'entrades: goo.gl/SSvPUd

Enrere