BE GOD IS - RERE EL TELÓ

x
Divendres, 4. Maig 2018 21:00

BE GOD IS

TEATRE - MÚSICA - CIRC - 3a temporada Rere el teló 2018

Divendres 4 de maig a les 21h

Preu: 10€

La companyia Espai Dual ens presenta un divertidíssim xou que combina música, humor i teatre gestual, tot generant una gran complicitat amb el públic. Aquest delirant i addictiu espectacle crea un ambient on les preguntes passen a un segon terme i el joc del sí apareix amb força. Els tres personatges muts, interactuen en gags i petites històriessempre amb música en directe de fons i amb una proposta escènica propera a la sala de cabaret, on tot s’hi val.

A Be God is els protagonistes apareixen de llocs diferents portant l’harmonia, l’expressió i la màgia per regalar-li a la persona vivent que tinguin davant. De sobte, l’espai oníric apareix, la música transforma el moviment... I ningú entén res. L’equilibri no es manté, un està sota el jou de l’altre, els dos a un i els tres al ritme, a la ingravidesa, al domini, al desequilibri, al contratemps, a l’espai... Són un ESPECTACLE!

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Espai Dual. Intèrprets: Blai Juanet Sanagustín, Oriol Pla i Marc Sastre. Escenografia: Xavi “Doctor” Mateu. Il•luminació: Núria Solina. So: Pau Matas. Vídeo: Juan Gamero. Fotografies: Clàudia Serrahima. Maquillatge: Diana Pla. Management: Aina Juanet. Producció: Espai dual.

Premi al millor espectacle • 20a Mostra de Teatre de Barcelona, 2015

Entrades
Les entrades es poden comprar anticipadament a www.centrecivicporqueres.cat. Si queden entrades disponibles es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle.

Aforament molt reduït.

Rere el Teló 2017 · 3a edició
Una proposta cultural amb produccions de petit format on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic. Sense distàncies, de tu a tu... Rere el teló!

Enrere