NICO ROIG - RERE EL TELÓ

x
Divendres, 6. Abril 2018 21:00

NICO ROIG

MÚSICA - 3a temporada Rere el teló 2018

Divendres 6 d'abril a les 21h

Preu: 5€

Nico Roig (guitarrista, compositor i cantautor) compta amb una llarga trajectòria com a músic professional tant aquí com a fora del país. Com a guitarrista ha col•laborat i col•labora amb artistes tan variats com Refree, Maria Coma, Pau Vallvé, Kiko Veneno, Enric Montefusco, Maria Rodés o Marina Rossell. En aquest concert farà un repàs dels seus tres discos, Tornada del genoma humà del 2011 , Les dones macabres del 2013 i el seu treball més recent Vol. 71 del 2016, acompanyat per Juan Rodríguez Berbín, (Seward) a la bateria.

A les seves cançons hi trobem tantes coses diferents que es fa difícil quedar-se’n una de sola per descriure’l. Tot i així, en totes trobem una particular manera de parlar de l’amor, la felicitat, la por, la tendresa, la mort... Amb un sentit del humor càustic i negre que el situa a les antípodes de resultar evident o empallegós. No us el podeu perdre!

FITXA ARTÍSTICA

Nico Roig, veu i guitarra.

Juan Rodríguez Berbín, bateria.

www.nicoroig.com

Entrades
Les entrades es poden comprar anticipadament a www.centrecivicporqueres.cat. Si queden entrades disponibles es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle.

Aforament molt reduït.

Rere el Teló 2017 · 3a edició
Una proposta cultural amb produccions de petit format on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic. Sense distàncies, de tu a tu... Rere el teló!

Enrere