JORGA DE ROCHA - RERE EL TELÓ

x
Divendres, 23. Febrer 2018 21:00

Divendres 23 de febrer a les 21h

RERE EL TELÓ

JORGE DA ROCHA – música

Preu: 5€

Jorge da Rocha ens presenta el seu segon disc en solitari, "To Drop and Let Go”, acabat d’estrenar aquest passat setembre. Una obra singular que trenca amb les fronteres de la seva trajectòria jazzística i la incorpora en la seva passió per la música moderna i les músiques del món.

El músic portuguès crea un diàleg constant entre els sorprenents recursos de la seva veu i el seu contrabaix, combinats meravellosament, i que vam poder descobrir en el seu primer treball “These are a few of my favorite songs”, on interpretava de forma innovadora la música d’artistes com Radiohead, Björk o Massive Atack.

Jorge da Rocha té una expressivitat innata que enamora al públic des del primer moment i el sedueix en un viatge de descoberta musical i emocional. Una proposta musical que impacta per la seva versatilitat i originalitat però també per una posada en escena delicada i suggeridora.

www.jorgedarocha.com

Presentació del disc a les comarques gironines

Les entrades es poden comprar anticipadament a www.centrecivicporqueres.cat

Si queden entrades disponibles es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle.

Aforament molt reduït.

Rere el Teló 2018 - 3a edició

Una proposta cultural amb pro­duccions de petit format on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic. Sense distàncies, de tu a tu... Rere el teló!

Enrere